Szárnyasruhásoknak is jár a szélcsatorna!

0 Tovább

Windgames 2017 - freestyle #Maja Kuczyńska

Elnézve a lengyelországi 16 Maja Kuczyńskát, komolyan merül fel a kérdés; ugyan vajon miért nem olimpiai sportág a szélcsatornázás? Sok tradicionális olimpiai sportágnál lényegesen látványosabb, növekvő népszerűsége pedig nem kérdéses. Az ejtőernyőzés 1988-ban Szöulban jutott legközelebb az olimpiához,, amikor bemutató sportágként vett szerepeltek a sportág képviselői, többek között az akkori magyar válogatott is. Az, hogy nem érte el a döntnökök és a közönség ingerküszöbét, talán annak is köszönhető, hogy a sportág akkori egyik legfontossabb, bár egyáltalán nem láványos ágát, a célbaugrást mutatták be a résztvevők. Na, de ez!    

Szerencsére azért van aki alányúl - nem túl nagy meglepetésre a Red Bull - a sportágnak, így a negyedik alkalommal Windgames-en már egészen elképesztő kűröket láthatunk. 

0 Tovább

SkyWard

blogavatar

SkyWard szélcsatorna remek sportolási és szórakozási lehetőséget nyújt, a kezdő lebegni vágyóktól a profi ejtőernyősig. A maximum 220 km/óra sebességű szél lehetővé teszi az emberi test számára a hason, az ülő és fejen álló pozícióban történő szabadesést, ami lefedi az összes, szélcsatornában gyakorolható mozgást. LEGYÉL TE A KÖVETKEZŐ, REPÜLJ VELÜNK!

Utolsó kommentek